2012. február 25., szombat

Roderick Gordon & Brian Williams: Földmély titka

"A Földmély titkában Willt és Chestert újabb megpróbáltatások és kalandok várják, melyek éppen csak elkezdődtek Az alagutak rejtélyében. Miközben Will továbbra is apja után kutat, egyre mélyebbre hatol a föld felszíne alá, és egyre mélyebb bugyrait ismeri meg a styxek embertelen lelkének. Véletlenül fedezi fel szörnyű tervüket, amely ha megvalósul, végzetes lesz az emberiség számára. Will szerencsére nincsen egyedül, de segítséget sem ott talál, ahol remél - hiszen még húga sem végzett a feladataival. S bár a Földmély titka kiderül, Willnek és Chesternek nehéz utat kell még bejárnia addig. A titkok ugyanis újabb titkokhoz vezetnek, és egészen a harmadik kötetig kell várni arra, hogy minden titokról lehulljon a lepel."


Itt vagyunk tehát, ez már a második része Will kalandjainak. Itt is voltak hullámvölgyek olvasás közben, de már nem akkorák, mint az elsőnél. Már többet megtudtam a szereplőkről és kezdett érdekelni, hogy mi lesz velük, hogyan tovább.
Will is fejlődőképes :-), kezd a srác ebben a könyvben "felnőni", bár kénytelen is, amik történnek vele....
Mindig bukkannak fel újabb szereplők és most kedvenceim is lettek Elliott és Drake, remélem, hogy nem derül ki róluk semmi rossz. Ugyebár, sose lehet tudni. :-)

Értékelésem:  4/5     A történet jó, bár néha a szörnyek, amikkel a föld alatt találkoznak kicsit megijesztenek. :-) Nagyon vizuális típus vagyok és még szinte a legkisebb póktól is sikítani tudnék ill. tudok is, a többi hétköznapi szörnyről nem is beszélve (pl. :kukac, hernyó és tsai)! :-D
Jöhet a harmadik kötet!

Nincsenek megjegyzések: