2012. szeptember 29., szombat

Kresley Cole: Szeress, ha akarsz!

"Hugh MacCarrick legényfejjel meggondolatlanul beleszeret a szépséges Jane Weylandbe, aki örökös kacérkodásával elviselhetetlen gyötrelmeket okoz neki. A MacCarrickek átkától sújtott, vagyontalan skót tudja, hogy nem veheti nőül a lányt, ezért inkább zsoldosnak áll, és megpróbálja elfelejteni Jane-t, aki pedig titkon szereti őt.
Évekkel később Jane apja MacCarricktől kér segítséget, mert ellenségei a lánya életére törnek, s ekkor a hegyvidéki nyomban visszatér. 

Ám Jane nem bocsátja meg a férfinak, hogy elhagyta, s miközben kettesben menekülnek egy rájuk vadászó őrült gyilkos elől, a bosszúvágy a lányt még kegyetlenebb játékokra sarkallja…"

Az előző történetben Courtland MacCarricket ismerhettük meg a három skót testvér közül és az a történet egy kicsivel jobban tetszett.
Azért nincs ebben a történetben semmi kivetnivaló. :-) 
Jane nem a szokványos "jó kislány", Hugh pedig....skót. :-D

Értékelésem: 4,5/5   Hugh egy kicsit megkeseredett embernek tűnik, ami érthető is. Azért a végére megkapjuk a happy endet, ahogy illik. :-) Az egytlen, amit még nem tudok és remélem, hogy a harmadik testvér történetében választ kapunk rá (már, ha a kiadó lesz kedves végre megjelentetni), hogy mi is van a MacCarrick átokkal??? Mit rejthet az utolsó pár sor, amit vér takar el???

Nincsenek megjegyzések: