2011. december 6., kedd

Carole Matthews: A Csokoládéimádók diétája

"A csoki fogy, csak mi nem – Joanne Harris ízei és Marian Keyes humora. 
A Csokoládéimádók Klubjának négy női tagja sürgős összejövetelt tart, és persze rengeteg csoki kerül terítékre. Lucy Lombard bízott benne, hogy jóképű főnökével, Aidennel már semmi nem választja el őket, de egy nap az álompasit egy másik nővel találja az ágyban… Autumn új barátja még nem találkozott a lány szüleivel, és talán ez a szerencséje… Nadia férje megesküdött, hogy leszokik az internetes szerencsejátékról, de a bizalmatlan asszony nyomozni kezd utána… Chantal romokban heverő házassága felett pedig váratlanul kisüt a nap… Szinte biztos, hogy a lányoknak rengeteg csokoládéra lesz szüksége! 
Carole Matthews regényei szinte minden földrészen fergeteges sikert aratnak, páratlan humora több millió olvasót szerzett szívhez szóló történeteinek, számos művéből film készül. A Csokoládéimádók Klubja itthon is nagy sikert aratott, a folytatás pedig még több örömet tartogat, akár egy nagy tábla csoki."


Na igen, néha szükségem van ilyen rózsaszín világra is. :-)  A Csokoládéimádók Klubjával is voltak fenntartásaim és most itt is. Ezek a könyvek nekem tuti az egyszer elolvastam és kész kategóriába kerülnek.
Nem rossz, nem rossz, de akkor sokkal inkább Vavyan Fable (már ha párhuzamot vonnék köztük).


A történet tipikus, bár néhány csavar van benne (ami  Nadia férjével történt pl.), de nekem még így is kicsit....nem is tudom. :-D
Aident hiányoltam, alig volt jelen....aztán ez a hirtelen döntés, hogy Lucy férjhez megy a volt barátjához...


Értékelésem: 10/7    Egynek jó volt. ;-) Nem bántam meg és bizonyos részek kifejezetten tetszettek benne, de tényleg semmi extra számomra.

Nincsenek megjegyzések: