2013. január 3., csütörtök

Lisa Kleypas: Légy az őrangyalom

"Egy gyilkossági kísérletet követően gyönyörű fiatal nőt fognak ki a jéghideg Temzéből. Csodával határos módon életben marad, bár minden emlékét elveszíti.  Ő Vivien Duvall, London legexkluzívabb kurtizánja. Az eset felderítését a legendás nyomozóra, Grant Morganra bízzák, aki azonnal házába fogadja a zavarodott Vivient. 

A szerelmet hírből sem ismerő Grant személyes bosszúra készül a rossz hírét keltő kurtizán ellen, miközben látszólag London legfelsőbb köreiben nyomoz a tettes után. Idővel azonban a bosszú szenvedélybe, az érzéki vágy szerelembe csap át, miközben Vivien feltáruló múltja is meglepő fordulatokat tartogat..."

Értékelésem: 4/5  Ennél a trilógiánál sikerült az első történetet olvasnom utoljára. :-) Nem volt nagyon zavaró, de én szeretem a sorrendet betartani. :-)
A három férfi története közül ez ragadott meg a legkevésbé, de ezzel nem azt mondom,. hogy nem volt jó. Csak mindig van valami...olvasás közben, a végeztével érzem, hogy valami hiányzott...konkrétan nem tudom, hogy mi is az, csak azt, hogy nem volt jelen. ;-)

Nincsenek megjegyzések: